Cheers logo

Hvordan ser året for Cheers 2022 ud?

Denne blog har til formål at belyse hvordan året for Cheers 2022 kommer til at se ud. 

Du vil her kunne følge med på vores rejse. 

Tusind tak for din opmærksomhed. 

Det svenske startsskud

Vi har lige siden vores begyndelse ønsket at glæde alle spilleglade med et festligt produkt, som har kunne været med til at kickstarte den festlige aften. Året 2022 tager vi det store hop ud på det internationale marked, som vi ellers har arbejdet på siden starten af 2020. 


I april 2022 skabte vi et svensk produkt, som man nu kan finde hos de svenske forhandlere, hos Nordens største distributør. Med nyt design og muligheden for at kombinere DK/SE. Valgte vi at skabe et produkt, hvor begge sprog var en del af det. 

Året 2022, et år, der ikke kunne blive mere sindssygt

Krig, Covid-19, arbejdsløshed, inflation, flytninge. Hvor skal man starte.

Året 2022, hvor markedet ikke kan være dårligere. Vi har gigantiske efternøgler af Covid-19. Forhandlerne lider. Priserne stiger enormt. Produktionspriserne stiger. Iværksætterne lider. Distributørerne har det svært. Selv de spil, som sælges mest i hele verden, sælger pludseligt ingenting. 

Yep… Det er dette år, vi har valgt, at satse all-in på det internationale marked. Det er lidt hemmeligt, hvordan det går. Men er vi geniale eller helt væk? Det må tiden vise…

Opdatering følger… 

Vores mål, mission og vision

Mål

Målet for 2022 er at blive det mest populære nye party starter game i de nye etableret lande.

Mission

Vi underholder og finder den gode stemning frem i det festglade selskab. Det gør vi ved at tilbyde en løsning, som har samlet alle målgruppens favoritter til ét samlet brætspil.

Vision

Vores vision er at skabe mindefulde aftener i hele verden og være de bedste til det.

Værdier

Vores fællesværdier er, at vi tager hjertet med på jobbet. I et ungt miljø brænder vi for at udvikle den ellers traditionelle brætspilsbranche. Vi vil skabe og formidle vores hjertesag, som er: Cheers – Be The Best Host.

Vores produkt, skal ikke være den centrale den af aftenen, det skal selskabet. Vi ønsker at være det produkt, som skaber rammerne for den festlige og gode oplevelse. Vi ønsker, at med vores produkt bliver du ”The Best Host”. Du vil se os, når vi er ude – Vi vil åbne op for den bedste vært. Det er vores kerneværdi.