fbpx

CHEERS HISTORIE

"Vi skaber sammen den forfest - som du elsker"

Cheers blev stiftet d. 15. november 2018. De første 10 måneder stod på at skabe det fedeste forfest spil. Hele tanken med Cheers var at samle de sjoveste forfest lege ned i ét produkt. Over 15 forskellige forfest lege blev derefter samlet sammen og grundstenen for Cheers bleve skaft. Argumentet for at Cheers endte med at samle det hele nede i et brætspil og ikke en app – var det sociale sammenværd, hyggen og fællesskabet omkring et brætspil.

Ideen bag Cheers opstod en almindelig lørdag aften, hvor der blevet hygget med snak og nogle øl. I løbet af aftenen var kreativiteten blevet mindre, og til sidst anede vi ikke hvad vi skulle lave. Vi forsøgte os med forskellige spil, men der opstod hurtigt diskussioner om valg af spil, samt diskussion af regler. Heraf udsprang ideen om Cheers. 

En kasse øl og noget tid senere var den første skitse af brætspillet på bordet. I dag har andre ikke behov for at gennem samme fase som os. Vi leverer nemlig festspillet til dem som elsker forfester, med over 15 festlege i ét spil.

Billedet viser vores allerførst skitse

BESKRIVELSE AF PRODUKTET

Cheers spillet har samlet over 15 af de allersjoveste festspil til dig, der elsker at varme op inden byen eller bare vil have en hyggelig aften med vennerne. 

Produktet er et brætspil, der har fokus på det festlige, som med et nyt banebrydende koncept, skaber rammerne for det de unge altid har manglet til deres weekendsaftener. Cheers vil gerne associeres med fest og sjov. Spillet har mange spørgsmål, som byder på en masse udfordringer og garanti for grineflip. Brætspillet skal være med til at bære weekendsaftener til et helt nyt niveau med sine mange sjove variationer af selskabslege. 

Det er det eneste helt konkrete drukspil i brætspilsform i Danmark. Det har samlet alle yndlings festspil ned i ét. Derudover kan man tage det frem i mange forskellige situationer, da selskabet selv bestemmer niveauerne for, hvor grænseoverskridende det skal blive.

 Spillet indeholde de absolut mest populære festlege som: Jeg har aldrig, Hvem her, Mime, Nynne, Ryg mod ryg eller Gæt en beskrivelse. 

1 ÅR SIDEN VI LANCERET

DAGE
TIMER
MINUTTER

Nedtælling

VORES FREMADRETTET MÅL

Vi elsker at udvikle os! Det forsøger vi konstant på – her er vores fremtidige mål. 

Følg med i rejsen og følg os på Instagram
cheersspillet

DET FORTRUKNE FESTSPIL I DK

Vi arbejder pt. med den vildeste målgruppe. Vores mål er at blive det fortrukne festspil til jer. 

SKABE NYE FESTLIGE PRODUKTER

Vores mål er at skabe produkter, som ligesom Cheers brætspillet er til den festlige målgruppe. 

EKSPANDERE TIL DET INTERNATIONALE MARKED

Den måde vi danskere har taget imod spillet på skal det internationale marked ikke snydes for. Vi vil gøre verden mere rød/hvid.

OM CHEERS

SE MERE TIL CHEERS SPILLET