Cheers logo

Praktikant - Markedsføringsøkonom

Kom i praktik hos danmarks hurtigst voksende festspil!

Kunne du tænke dig at blive en del af en ung iværksættervirksomhed med tårnhøje ambitioner? Hos Cheers er vi altid på jagt efter skarpe praktikanter der kan hjælpe vores virksomhed med at udvikle sig!

Kunne du tænke dig at blive en del af en ung iværksættervirksomhed med tårnhøje ambitioner? Hos Cheers er vi altid på jagt efter skarpe praktikanter der kan hjælpe vores virksomhed med at udvikle sig!
Skål - Cheers spillet - Brætspil

Hvad er cheers?

Cheers er Danmarks største forfestspil i brætspilsform. Virksomheden blev stiftet i november 2018, og lancerede sit første produkt i september 2019. Sidste år var spillet det mest populære festspil i Danmark, og solgte over 30.000 eksemplarer.

Spillet samler mere end 15 af de mest populære festlege ned i én samlet oplevelse, og er derfor det ideelle produkt til enhver fest eller forsamling. I slutningen af 2020 udkom udvidelsen
Cheers: over grænsen, og målet er at skabe endnu flere produkter i fremtiden.

Okay, det lyder da meget fedt, men hvilke opgaver kan jeg arbejde med?

Vedligeholdelse og udvikling af hjemmeside
Sociale medier
B2B- og B2C markedsføring
Search Engine Optimizing
Internationalisering
Brandudvikling
Facebook ads
Google ads
Email marketing
Planlægning og eksekvering af events
INTERNT I TEAM CHEERS

internt

Hos Cheers synes vi at hver dag skal være en fest, og vi har derfor en masse interne initiativer der styrker sammenhold og arbejdsmiljø.

Tirsdagsmøder

Hver tirsdag holder vi morgenmøde over kaffe og rundstykker. Her vender vi den forgangene og kommende uge. Her kan du dele udfordringer, succeser og snakke i åbent forum om alt hvad der rører sig på arbejdspladsen.

sociale arrangementer

Ca. hver anden uge holder vi et socialt arrangement for at mødes udenfor arbejdspladsen og styrke virksomhedens sammenhold. Her kan du også komme med indspark til hvad vi kunne foretage os – det kunne være padeltennis, ginsmagning eller noget helt tredje. You name it!

Fejre og juble

Vi går meget op i at fejre store som små øjeblikke! Vi synes, at det er ekstremt vigtigt ikke at gå død i ens succeser, men derimod nyde hver og en!

Fællesskab

Fællesskab er et nøgleord i Team Cheers. Vi bestræber os på at kontoret skal være et fællesskab hvor alle har sin plads. Derfor er salgsmøder, kurser og rejser også fælles.
Ofte stillede spørgsmål
Hvad med alt det praktiske?

Hvornår skal du så starte? Efter din sommerferie i august 2022, er vi klar til at byde dig velkommen i teamet.Hvornår er ansøgningsfristen? Vi tager samtaler løbende, og stopper først når vi har fundet den rette.

Udtalelser fra tidligere praktikanter

Udtalelser fra tidligere praktikanter

Cheers har i min optik været den perfekte praktikplads. Fordi virksomheden er lille, har det givet mig en god mulighed for at komme rundt om mange forskellige fagområder. Jeg har været et aktivt led i Cheers' internationiseringsproces, og derudover har jeg også haft ansvar for produktudvikling til det internationale marked, samt optimering af Cheers' hjemmeside.

Anders Meincke
Markedsføringsøkonom

Som praktikant hos Cheers har jeg fået muligheden for at udfordre mine faglige- og personlige kompetencer igennem flere forskellige typer af opgaver. Jeg har bl.a. siddet med grafisk design, webdesign, UI/UX og SoMe. På meget kort tid blev jeg også en del af team Cheers, hvilket jeg virkelig har værdsat.

Emma Dengsø
Multimediedesigner

Okay Cheers var bare verdens bedste praktikplads. Der var fart over feltet, og teamet bag Cheers er geniale efter min mening.

Dig
Kommende praktikant

Kontakt os

Lyder det som en praktikplads for dig, eller har du yderligere spørgsmål? Så kontakt praktikansvarlig, Emil Østergaard på følgende:

Telefon:
+45 30 89 07 01 

Mail:
Emil@cheersspillet.dk 

Hav en festlig dag!