Cheers logo

PRAKTIK HOS CHEERS

KOM I PRAKTIK HOS DANMARKS HURTIGST VOKSENDE FESTSPIL

ANSØG ALLEREDE NU!

VORES VILDE OPGAVER TIL DIG

NEDENSTÅENDE OPGAVER DU POTENTIELT KAN SIDDE MED UNDER DIT PRAKTIKOPHOLD HOS OS! VI HAR DOG FOKUS PÅ DIG, SÅ ALT BLIVER TILPASSET TIL DET DU VIL ELSKE AT SIDDE MED!

HJEMMESIDE

ENGELSK HJEMMESIDE

FACEBOOK ADS

SOCIALE MEDIER

SEO OPTIMERING

E-MAILS MARKETING

GRAFISKE LØSNINGER

INTERNATIONALT

MARKEDSFØRING B-2-B

MARKEDSFØRING B-2-C

OPBYGGELSE AF BRAND

EVENTS

TIRSDAGSMØDER

Hver tirsdag har vi status møde. Hvor vi vender alt fra forrige uge til de kommende. Udfordringer, problemer, succeser. Morgenmade og møde - so cozy

SOCIALE ARRANGEMENTER

Hver anden uge har vi et socialt arrangement i Team Cheers. Det gør vi for at opbygge det interne i virksomheden. Det kunne være, at tage ud og spille padeltennis, drinks i byen, i biografen. You name it!

INTERNT

FEJRE OG JUBLE

Vi går meget op i at fejre store som små øjeblikke! Vi synes, at det er ekstremt vigtigt ikke at gå død i ens succeser men derimod nyde hver en!

FÆLLES

Vi gør næsten alt fælles ved Team Cheers. Det tror vi teamet lærer mest af. Det vil sige kursuses, salgsmøder, evt. rejser m.v.

"GAV SPILLET I GAVE TIL EN INDFLYTTERFEST. DET UDVIKLEDE SIG TIL EN VOLDSOM RETNING. - GEO PÅ TRUSTPILOT

DANMARKS VILDESTE SPIL

15 favorit festlege I én samlet oplevelse, så du og dit selskab, ved hvad i skal give jer til hele aftenen. Spillet lægger op til, at du helt selv er herre over hvor grænseoverskridende det bliver, hvilket betyder at du med garanti kan underholde enhver forsamling.

Cheers - Brætspil
TEAM CHEERS

OMKRING OS

VI ER ET UNGT IVÆRKSÆTTERTEAM MED ILD I ØJNENE OG PASSION FOR DET VI GØR. MADS HOLMGREN STARTEDE CHEERS TILBAGE I 2018. SEPTEMBER 2019 LANCERET CHEERS PÅ DET DANSKE MARKED OG LIGE SIDEN HAR DET FÅET FART PÅ. 2021 ER MÅLET AT GÅ INTERNATIONALT - MEN OGSÅ FORSÆTTE NATIONALT OG BLIVE DET SPIL ,VI DANSKERE IKKE KAN UNDVÆRE MED VORES BEDSTEVENNER.

DU VIL BLIVE VORES FJERDE MEDARBEJDER - VÆR MED TIL AT OPBYGGE DET VILDESTE TEAM!

10.000+

SPIL SOLGT I DANMARK

MEST SOLGTE

NYE SPIL I DANMARK

1 ÅR GAMMELT

3. PRODUKTIONER

25+

FORHANDLERE I HELE DANMARK

VORES VILDE KUNDER SIGER

Cheers logo
TEAM CHEERS

INTERNATIONALT

VI ER MEGET LANGT I VORES INTERNATIONALISERINGSPROCES. DET VIL SIGE, AT TIL DEN TID DU STARTER - HAR VI SLÅET HUL PÅ NOGLE AF DE STØRSTE MARKEDER.

DET SKAL DU SELVFØLGELIG VÆRE INDSTILLET PÅ - SÅ DER VIL VÆRE BRUG FOR DINE ENGELSKE OG SVENSKE KUNDSKABER I LØBET AF DIT OPHOLD.

KONTAKT

INFO@CHEERSSPILLET.DK

44 10 38 10

"VI GÅR EFTER AT FÅ EN PRAKTIKANT IND - SOM VI KAN BEHOLDE ENTEN PÅ DELTID ELLER FULDTID EFTER ENDT PRAKTIKOPHOLD"