fbpx

OM CHEERS

CHEERS HISTORIE

“VI SKABER SAMMEN DEN FORFEST – SOM DU ELSKER”

Cheers blev stiftet d. 15. november 2018. De første 10 måneder stod på at skabe det
fedeste forfest spil. Hele tanken med Cheers var at samle de sjoveste forfest lege ned i ét produkt. Over 15 forskellige forfest lege blev derefter samlet sammen og grundstenen for Cheers blev skabt. Argumentet for at Cheers endte med at samle det hele nede i et brætspil og ikke en app – var det sociale sammenværd, hyggen og fællesskabet omkring et brætspil.

Ideen bag Cheers opstod en almindelig lørdag aften, hvor der blevet hygget med snak og
nogle øl. I løbet af aftenen var kreativiteten blevet mindre, og til sidst anede vi ikke hvad vi
skulle lave. Vi forsøgte os med forskellige spil, men der opstod hurtigt diskussioner om valg af spil, samt diskussion af regler. Heraf udsprang ideen om Cheers.

En kasse øl og noget tid senere var den første skitse af brætspillet på bordet. I dag har andre ikke behov for at gå gennem samme fase som os. Vi leverer nemlig festspillet til dem som elsker forfester, med over 15 festlege i ét spil.

FOREDRAG MED STIFTEREN AF CHEERS

Mads U. Holmgren

Jeg har gennem de seneste par måneder været ude og holde en række foredrag. Mit udgangspunkt til foredragene er at kommunikere direkte til lytterne.

Du kan kontakte mig gennem knappen nedenfor eller direkte på info@cheersspillet.dk – så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt for at finde den bedste løsning til vores foredrag til dine lyttere.