fbpx

PERSONEN BAG CHEERSSPILLET.DK

Mads holmgren

PERSONEN
BAG

Hej kære læser, tak for din interesse! 

Mit navn er Mads Holmgren, jeg er 23 år og bor i Aarhus. Jeg er virkelig passioneret for iværksætteri og har aldrig været i tvivl om, at jeg skulle starte noget nyt, men det skal også interessere mig, såvel som andre. Jeg har en unik evne til at se brugernes behov og derefter skabe en løsning. 

 

Jeg har studeret på Business Academy Aarhus med speciale i iværksætteri. I løbet af uddannelsen stiftede jeg virksomheden Cheers ApS i november 2018. 

 

September 2019 lanceret jeg mit første produkt: Cheers spillet. Nu her nogle måneder efter spillet blev lanceret på det danske marked, er virksomheden klar til at blive danskernes – og på sigt det internationale markeds fortrukne festspil.   

"Cheers er det spil som hjælper dig med dine weekends.
Elsker du at være social i weekenderne?
Bruger du dem ofte sammen med de bedste venner?
Så vil jeg gerne præsentere et produkt til jer"
Mads Holmgren
sTIFTER & SPILUDVIKLER

IDEEN BAG CHEERS

IDE
GRUNDLAG

Ideen bag Cheers opstod en lørdag aften. Jeg var hjemme hos nogle af mine venner, hvor vi sad og drak nogle øl. Under aftenen blev kreativiteten mindre, og til sidst anede vi simpelthen ikke, hvad vi skulle foretage os. Vi forsøgte os med forskellige selskabsspil, men der opstod hurtigt diskussioner om regler.

 

Deraf udsprang ideen om brætspillet Cheers! 

 

En kasse øl og et par timer senere havde vi allerede lavet den første skitse af brætspillet. I dag har andre ikke behov for at gå igennem den samme fase som os. Cheers leverer nemlig spillet til dem, som mangler kreativiteten til weekendsaftenerne. 

FOREDRAG MED STIFTEREN AF CHEERS

Jeg har gennem de seneste par måneder været ude og holde en række foredrag. Mit udgangspunkt til foredagene er at kommunikere direkte til lytterne. 

Du kan kontakte mig gennem knappen nedenfor eller direkte på info@cheersspillet.dk – så vil jeg vende hurtigst muligt retur for at finde den bedste løsning til vores foredrag til dine lyttere. 

KICKSTARTER VIDEO

8 SEKUNDERS VIDEO

OM CHEERS

SE MERE TIL CHEERS SPILLET