Cheers logo

Om Cheers

Cheers er et danskproduceret forfestspil i brætspilsform. Spillet har samlet en blanding af de sjoveste festspilsklassikere og nogle af vores egne sammensatte festspil til at underholde enhver sammenkomst! 

Virksomheden blev grundlagt af Mads Holmgren i 2018, og alene siden september 2019 har spillet solgt mere end 30.000 eksemplar af spillet: Cheers spillet. 

Vores mål er at skabe det perfekte underholdningsspil, der passer til enhver fest, uanset omgivelserne til hele verden! 

Vær med til festen! 

Festspil
Cheersspillet - Brætspil

Et brætspil, der afspejler vores filosofi

Kort sagt ønsker vi at brede fest og socialt samvær i ud i danske såvel som udenlandske hjem. Cheers er udover et brætspil, også en invitation til at snakke sammen og lære hinanden bedre at kende. Spillet er derfor perfekt til nye forsamlinger. 

Som virksomhed bestræber vi os på at hver dag skal være en fest. Vi tror på at du kan tage dit festhumør med på arbejde, og hos Cheers anser vi dette som en vigtig brik i virksomhedens udvikling og brand. Fest, vedkommenhed og gennemsigtighed er 3 af virksomhedens allerstørste drivkræfter.

Cheers på verdenskortet

2022 er året hvor Cheers skal etableres ud til udvalgte europæiske lande og USA. Som iværksættere kunne vi ikke være mere stolte af retningen virksomheden har taget og den udvikling og modtagelse vi indtil nu har oplevet. Vores forhåbning er at Cheers på sigt kan blive et verdensomspændende brand da vi ønsker at sprede budskabet om samvær og fest til alle breddegrader. Find vores forhandlere her!

 

Tusind tak for at læse med! Vi er meget glade for at du valgte at læse med! Vi håber, at du vil elske vores spil eller allerede har glæde af det. 

Vores danske produktion

Cheers bliver produceret i Danmark, hvor mange vælger at producere det i Kina. Vi har valgt at producere den i baghaven lige ved siden af Brabrand i Aarhus. Vi synes, at det er fantastisk, at vi kan støtte andre danske virksomheder, ligesom de støtter os. Vi elsker at møde de medarbejdere, som er med til at skabe vores produkt. Det betyder noget for os! 

Her er nogle sjove fakta: Vi producerer 120.000 spillebrikker, 6 millioner spillekort og 40.000 brætspilsæsker årligt. 

Det har FSC-Mærke, som understøtter ansvarligt skovbrug. 

I videoen viser vi hvordan Cheers bliver produceret. 

Vores founder, Mads

Mads har efterhånden været ude på en række foredrag for at fortælle om iværksætteri og Cheers. Mads er 24 år og har altid elsket den måde, brætspil bringer folk tættere sammen på. Tilbage i 2018 så han et stort hul i drukspilsbranchen. 

Han mener ikke, at der var det perfekte drukspil, og han fandt derved på: Cheers spillet, som efterhånden er blevet et drukspil, som er kommet lidt ud til de danske spilglade og nu er på vej ind til de internationale markeder. Hans store drøm er at få Cheers overalt og skabe de sjoveste aftener i hele verden. 

Han elsker at lære andre ift. hans fejltagelser og erfaringer. Foredragene er meget nærværende og han er i dag mentor for 3 iværksættere. Cheers har også været case-virksomhed for flere akademier. 

Har du nogen spørgsmål? Du altid velkommen til at kontakte ham direkte på info@cheersspillet.dk – han vil meget gerne hjælpe dig eller besvare enhver form for spørgsmål, du måtte have. 

Du kan booke ham selvunder samme mail til foredrag eller case virksomhed for det næste skoleprojekt eller lign. 

Vil du læse mere? Klik på et af nedenstående