fbpx

Om Cheers

Her på siden kan du læse om Cheers og virksomhedens filosofi. Cheers er Danmarks første drukspil i brætspilsform. Spillet samler over 15 forskellige festlege ned i ét spil, så dig og dit selskab har underholdning til langt ud på natten.

Her på siden kan du læse om Cheers og virksomhedens filosofi. Cheers er Danmarks største drukspil i brætspilsform. Spillet samler over 15 forskellige festlege ned i ét spil, så dig og dit selskab har underholdning til langt ud på natten!

Cheers
Cheersspillet - Brætspil

Et brætspil, der afspejler vores filosofi

Kort sagt ønsker vi at brede fest og socialt samvær i ud i danske såvel som udenlandske hjem. Cheers er udover et brætspil, også en invitation til at snakke sammen og lære hinanden bedre at kende. Spillet er derfor perfekt til nye forsamlinger. 

Som virksomhed bestræber vi os på at hver dag skal være en fest. Vi tror på at du kan tage dit festhumør med på arbejde, og hos Cheers anser vi dette som en vigtig brik i virksomhedens udvikling og brand. Fest, vedkommenhed og gennemsigtighed er 3 af virksomhedens allerstørste drivkræfter.

Et brætspil der afspejler vores filosofi

Kort sagt ønsker vi at brede fest og socialt samvær i ud i de danske såvel som udenlandske hjem. Cheers er udover et brætspil, også en invitation til at snakke sammen og lære hinanden bedre at kende, hvilket gør spillet perfekt til nye forsamlinger.

Som virksomhed bestræber vi os på at hver dag skal være en fest. Vi tror på at du kan tage dit festhumør med på arbejde, og hos Cheers anser vi dette som en vigtig brik i virksomhedens udvikling og brand. Fest, vedkommenhed og gennemsigtighed er 3 af virksomhedens allerstørste drivkræfter.
Cheers

Cheers på verdenskortet

2021 er året hvor Cheers skal etableres ud til udvalgte europæiske lande og USA. Som iværksættere kunne vi ikke være mere stolte af retningen virksomheden har taget og den udvikling og modtagelse vi indtil nu har oplevet.

Vores forhåbning er at Cheers på sigt kan blive et verdensomspændende brand da vi ønsker at sprede budskabet om samvær og fest til alle breddegrader.

Cheers!

Vores danske produktion

Cheers bliver produceret i Danmark, hvor rigtigt mange vælger at producere det i Kina. Vi har valgt, at producere det i baghaven lige ved Brabrand i Aarhus. Vi synes, at det er fantastisk, at vi kan støtte andre danske virksomheder, såvel som de støtter os. Vi elsker, at møde medarbejderne, som er med til at skabe vores produkt. Det betyder noget for os! 

Her er lidt fun facts: Vi producerer 120.000 spillebrikker, 6 millioner spillekort og 40.000 brætspilsæsker årligt. 

Dansk produceret med FSC-label, der støtter ansvarligt skovbrug.

Afspil video

Cheers på verdenskortet

2021 er året hvor Cheers skal etableres ud til udvalgte europæiske lande og USA. Som iværksættere kunne vi ikke være mere stolte af retningen virksomheden har taget og den udvikling og modtagelse vi indtil nu har oplevet. Vores forhåbning er at Cheers på sigt kan blive et verdensomspændende brand da vi ønsker at sprede budskabet om samvær og fest til alle breddegrader. Find vores forhandlere her!

Cheers!

2022

Cheers målsætning

Mission

At give de festglade en uforglemmelig aften med den bedste underholdning 

Vision

Vores vision er at skabe mindefulde aftener i hele verden og være de bedste til det. 

1

Foredrag med Mads, stifteren bag

Mads har efterhånden været ude på en række foredrag for at fortælle om iværksætteri og Cheers. 

Han elsker at lære fra sig om laver meget nærværende foredrag om iværksætteri. 

I dag er han mentor for 3 iværksætter start-ups. Cheers har været case-virksomhed for flere skoler. 

Skal han være til dit næste arrangement eller har du spørgsmål? Så kontakt ham direkte på: info@cheersspillet.dk