Cheers logo

Om Cheers

Cheers er et danskproduceret forfestspil i brætspilsform. Spillet har samlet en blanding af de sjoveste festspilsklassikere og nogle af vores egne sammensatte festspil til at underholde enhver sammenkomst! 

Virksomheden blev grundlagt af Mads Holmgren i 2018, og alene siden september 2019 har spillet solgt mere end 35.000 eksemplar af spillet: Cheers spillet. 

Vores mål er at skabe det perfekte underholdningsspil, der passer til enhver fest, uanset omgivelserne til hele verden! 

App vs Brætspil

“Forestil dig seks personer omkring et bord. Midt på bordet ligger en mobiltelefon, der fungerer som både underholdning og musikken. Skærmen er lille, hvilket gør det svært for alle at følge med på én gang. Mobilen spiller musik til festen, modtager snaps og afbryder med telefonopkald. Selvom jeg elsker teknologi, mener jeg, at den kan ødelægge den fantastiske stemning ved en social sammenkomst. 

Mobilen fjerner fokus fra det som er vigtigt. Selskabet og være i nuet”

– Mads Holmgren, stifter af Cheers

Vi mener, at brætspillet skaber en unik forbindelse mellem alle til stede, hvor alle kan deltage fuldt ud hele tiden.

Fun facts

Den første produktion

Her ser du vores første produktion. På vores iværksætterrejse har vi oplevet et væld af fejltagelser, og det gør vi stadig. En morsom kendsgerning er dog, at vi oprindeligt tabte penge på hvert eneste solgte produkt.

De første prototyper

At lave den mindste prototype, du ser her, krævede næsten 10 timer af vores tid. Vi skulle ikke kun konstruere spillepladen, men også producere spillekortene. Især processen med at skære og lime kortene sammen tog utrolig lang tid.

Et skoleprojekt

Det hele startede som et skoleprojekt. Mads gik på iværksætterlinjen på Erhvervsakademi Aarhus. Ved ovenstående billede kan man se, de første tegninger og ideer til Cheers. Der kan vi se, at vi endda havde planlagt kostumer i spillet.

Et brætspil, der afspejler vores filosofi

Kort sagt ønsker vi at sprede festlighed og socialt samvær både i danske og udenlandske hjem. Cheers er ikke kun et brætspil, det er også en invitation til at kommunikere og lære hinanden bedre at kende. Spillet er derfor ideelt til nye sammenkomster.

Som virksomhed stræber vi efter, at hver dag skal være fyldt med feststemning. Vi tror på, at du kan tage din glæde med på arbejde, og hos Cheers ser vi dette som en vigtig del af vores virksomhedsudvikling og brand. Fest, imødekommenhed og åbenhed er tre af vores kerneværdier.

Vores danske produktion

Vores founder, Mads

Mads har i løbet af tiden deltaget i flere foredrag, hvor han har delt sin viden om iværksætteri og Cheers. Med sin fødselsdato fra 1997 har Mads altid haft en passion for, hvordan brætspil kan samle folk. Tilbage i 2018 så han et markant hul i festspilsindustrien.

Han bemærkede manglen på det perfekte festspil og kom derfor på idéen til Cheers-spillet. Dette spil er gradvist blevet populært blandt danske spilentusiaster og er nu på vej til at erobre internationale markeder. Hans vision er at bringe Cheers ud til alle og skabe de mest underholdende aftener over hele verden.

Mads elsker at dele sine fejltagelser og erfaringer med andre. Hans foredrag er dybt engagerende, og han fungerer i dag som mentor for tre iværksættere. Desuden har Cheers været brugt som case-virksomhed af flere akademier.

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte Mads direkte på info@cheersspillet.dk. Han står klar til at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål.

Du kan også booke ham til foredrag eller bruge Cheers som case-virksomhed til dit næste skoleprojekt eller lignende ved at kontakte samme mailadresse.

Vil du læse mere? Klik på et af nedenstående

Skål - Cheers spillet - Brætspil