Cheers logo

- et enestående samarbejde


Oplev forførende udfordringer fra Sinful og spændende twists fra Cheers i dette unikke spil.

Dyk ned i en verden af intime eventyr og festlig sjov, hvor to verdener mødes.

Et nyt og unikt brætspil fyldt med latter, kreative spørgsmål og intime udfordringer, der forvandler hverdagsaftener til legende og mindeværdige eventyr.

Tag din partner i hånden og træd ind i den fortryllende verden med Sinful x Cheers.

Omkring samarbejdet

Hvad gør Sinful X Cheers særligt? Det er kombinationen af Sinfuls ekspertise inden for intime produkter og Cheers’ forpligtelse til at skabe meningsfulde oplevelser. Resultatet er et spil skræddersyet til at forstærke båndet mellem jer, uanset hvor I befinder jer i jeres parforhold.

Denne sammensmeltning af ekspertise og passion har resulteret i et spil, der går ud over det ordinære, skabt med en fælles vision om at berige parforhold og styrke forbindelsen mellem par. Sinful X Cheers er ikke blot et spil, det er en rejse ind i de inderste kroge af jeres forhold. Udforsk hinanden på nye måder, lad jer inspirere af spillets udfordringer og genopdag hinanden.
Tag hinanden i hånden, åbn spillet og lad eventyret begynde.

En legende rejse, der inviterer jer til at udforske og styrke jeres forhold på en ny og overraskende måde

I sinful x Cheers er hvert træk en mulighed for at udforske hinandens sjove og romantiske sider. Udfordrer jer selv med legende opgaver, der vil få jer til at grine, dele smil og opleve hinanden på en ny måde. Hvert kort er en dør ind til et unikt øjeblik i jeres forhold, en invitation til at skabe minder sammen og styrke jeres forbindelse.

Saml kærlighedens træk, kast jer ud i spændende oplevelser, og lad dette spil blive symbolet på jeres unikke forbindelse. Dyk ned i spillets atmosfære og opdag, hvordan det kan være vejen til sjove og meningsfulde samtaler. Udforsk hemmelighederne i jeres forhold og lad legen begynde! 

Vores spillekort

Skål - Cheers spillet - Brætspil